Избрани Новини

Човекът-амфибия от Сандански ще плува в морето, окован с белезници и вързан в чувал

Яне Петков тренира в Чучулигово за опит за нов световен рекорд

Човекът-амфибия от Сандански пак се готви да остави без дъх феновете си, съобщава Нова ТВ. От няколко седмици Яне Петков тренира в село Чучулигово за опит за нов световен рекорд, при който той ще влезе в морето, окован с белезници и вързан в чувал.

Възможно ли е това, и как стигат човешките способности за подобен рекорд?

Окован в белезници, първата основна задача за човека-амфибия ще е да задържи дъха си под вода. Той е категоричен, че е овладял сложни техники, чрез които може да не диша достатъчно дълго, че да си осигури време да се освободи от белезниците и чувала.

Как под водата амфибията ще се освободи от белезниците и чувала, остава негова тайна. Все пак мъжът казва, че всичко опира до силата на мисълта, информира NOVA TV.

Да припомним, че човекът-амфибия участва в Шейсетото масово преплуване на река Дунав през 2017 г.  Той беше специален участник в юбилейното преплуване. Яне Петков от Сандански, известен като Човекът-амфибия, преплува реката в чувал, със завързани ръце и крака. Той сподели, че се подготвя за световен рекорд, а уникалните си постижения дължи на правилно дишане, правилно хранене и силата на мисълта, чрез която може да се постигне всичко. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов