Седмицата в Благоевград стартира с Лятно кино на открито

Днес в 21.00 ч. е прожекцията на филма "Бензин“

Снощи за втора поредна вечер паркингът на "Кауфланд" се напълни с жители и гости на Благоевград, които се насладиха на невероятното българско кино и филма "Привличане". Над 200 коли присъстваха на събитието.
Днес стартира седмицата с Лятно кино на открито. В рамките на седем вечери, от 14. до 20. юни включително, ще бъдат излъчвани едни от най-гледаните български филми.
Кинофестивалът ще обхваща центъра и периферията на Благоевград – кв.„Вароша“, кв.„Еленово“, IV микрорайон кв.„Освобождение“ – спортната площадка на ул.,,Шар планина“, кв.„Грамада“, ж.к.„Запад“, кв.„Струмско“ и пл.„Македония“.
Лятното кино на открито“ е с начален час 21.00 ч. 
Всяка вечер различни известни актьори и режисьори като Башар Рахал, Мариан Вълев, Саня Борисова, Пламен Манасиев, Стефан Командарев, Станислав Дончев, Георги Костов ще провеждат кратки анонси, разговор с публиката, споделяне на интересни истории преди прожекцията на филма. Вход свободен.

Днес, 14. юни в 21.00 ч. е прожекцията на филма „Бензин“ с режисьори Асен Блатечки и Катерина Горанова. Гост е актьорът Пламен Манасиев, кв. „Вароша“, пл.,,Народни будители“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен