Избрани Новини

Асфалтирането на т.н. Подгорски път продължава

Ще бъде затворен за движение началото на участъка от Самуилово към Габрене

Асфалтирането на път BLG1166 (III-198, Петрич - Първомай) – Коларово – Ключ – Габрене - III – 198“, т.н. „Подгорски път“, продължава от с.Самуилово в посока с.Габрене, и в тази връзка Община Петрич уведомява, че днес ще бъде затворен за движение началото на този участък от пътя от 08.00 до 19.00 часа.
Обходнит маршрут е, както следва:
1. За пътуващи към населените места с.Габрене, с.Скрът, с.Ключ, с.Яворница, с.Камена, и с.Коларово достъпът до подгорския път е от път III- 198 Златарево;
2. За пътуващи до с.Коларово и с.Самуилово – да се използва новоасфалтирания участък от пътя;
Тъй като полагането на асфалта ще се осъществи с 2 асфалтополагащи седемметрови машини, е невъзможно да се осъществява движение в 1 платно. Ще се направи организация на движение, така че работите да се извършват на етапи, като при първия етап ще е осигуряване на достъпа на жителите на с.Камена.
За всеки етап ще се поставят указателни табели и ще бъде съобщавано на място за времевия диапазон, в който ще могат да преминават леки автомобили на живущите от селата, за които няма обходен маршрут.
Гражданите да преминават с повишено внимание в участъците, по които се извършва строителните дейности и да спазват указанията, които са в съответствие с Наредба №3 от 16.08.2010 г. за временната организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов