Избрани Новини

Измамници искат пари в социалните мрежи от името на Националния събор на овцевъдите

Крими

12-06-2021, 12:29

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Недоброжелатели създават и промотират в социалните мрежи събитието на Национален събор на овцевъдите в България с цел да съберат аудитория, която на по-късен етап приканват да заплаща за различни услуги. Събитията винаги са със същата картинка на корицата и текст, като официалното. За това алармираха организаторите на Събора.

„След като се отбележите "в интерес" или "ще присъствам", някои от фалшивите страници започват да искат пари за вход, за онлайн включване и други. Това е измама! Следете организатора на събитията, които следвате. Той винаги е с активен линк в събитието и ако видите, че страницата няма последователи или дейности, е още един сигнал за измама.“ – предупреждават организаторите на Национален събор на овцевъдите в България. Те посочват и два линка към две #фалшиви събития:

https://fb.me/e/1iYi88GZR

https://fb.me/e/4AUey3sNa

Деветото издание на Национален събор на овцевъдите в България, което е създадено с името Поминък, Традиции и Фолклор на НСОБ 2021 е напълно безплатно за посещения на място, също така няма и платена форма за присъствие онлайн.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов