Избрани Новини

81-годишен пешеходец бе блъснат в Сандански

Двама якорудчани пострадаха при падане от мотоциклет

  1. На територията на област Благоевград през почивните дни са станали следните ПТП:

    На 4.06. около 11:30 часа в района на кръстовище между ул.„Рила“ и ул.„Стефан Стамболов“ в гр. Сандански лек автомобил „Опел Зафира“ с 49-годишен водач от с.Игралище, община  Сандански, завивайки наляво, блъска 81-годишен мъж от града. Пострадалият пешеходец е транспортиран до ФСМП-Сандански за оказване на медицинска помощ от водача на автомобила, където е установено, че е получил подкожен хематом в областта на лявата орбита. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на 49-годишния мъж е отрицателна.

    На 5.06. около 19:40 часа в района на местността Четирлъко, землище на Якоруда, неправоспособен 24-годишен водач на мотоциклет „Хонда“ загубил контрол над мотоциклета и падайки от него, с контузия в областта на главата, рамото и гръдния кош е пострадал водачът, а с разкъсно-контузна рана на главата, контузия и охлузване на дясната предмишница и контузия на дясната глезенна става е пострадал 24-годишен от Якоруда, който е пътувал на мотоциклета.

    На 6.06. около 14:15 часа в района на кръстовище между ул.“Ал. Стамболийски“ и ул.„Хр. Силянов“ в Благоевград 34-годишна водачка на мотоциклет „БМВ“, след като употребила рязко спирачки, за да избегне удар с намиращ се пред мотоциклета лек автомобил, паднала на пътното платно. Пострадалата е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград с фрактура на глезена.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов