Избрани Новини

Комисията за защита от дискриминация потъна в бурени и коприва

Мястото е потенциален развъдник на змии и гущери

Къщата, в която се намира офисът на Комисията за защита от дискриминация в Благоевград, е потънала в бурени и коприва. Саморасляците са превзели двора на сградата на ул.„Митрополит Борис” 18 и така са избуяли след дъждовете, че мястото е потенциален развъдник на змии и гущери. За това сигнализира регионалният представител на КЗД Димитър Димитров, който преди половин година бе назначен на вакантното място. Бившият директор на Цигарената фабрика и областен лидер на СДС се придвижва пеша или с мотора си до работното си място. Една от трите стаи в къщата ползва за служебен кабинет, другите две са заключени. За това информира вестник "Струма", в който се е оплакал Димитър Димитров.

Много символично, така изглежда явно и работата на службата с гръмкото име Комисия, защото от нея някой благоевградчанин да е чул нещо, да е видял отчет на дейността, а някои за първи път чуват, че има такава комисия на местно ниво.

Но, според Димитров, идвали на място много инвалиди, които се оплаквали от липса на достъпна среда. Явно Комисията е най-големия инвалид, след като не може да запретне ръкави и да си почисти къщичката.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов