Избрани Новини

ГЕРБ-Благоевград проведе областно събрание

Присъства подкрепеният от ГЕРБ независим кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров

Структурата на ГЕРБ в Благоевградска област проведе разширено събрание в Благоевград. Гости на събитието бяха Росен Желязков, който бе водач на листата на партията на изминалите парламентарни избори и подкрепеният от ГЕРБ независим кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров.
Основна тема по време на дискусията бе състоянието на общинските структури и подготовката за парламентарните избори и изборите за кмет в Благоевград.
„Само преди няколко месеца всички смятаха, че ГЕРБ в Благоевградска област не е в кондиция, но на вота на 4 април постигнахме едни от най-добрите резултати в страната. Така ще е и на предстоящите параламентарни избори”, каза областният координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков. Той подчерта, че в областния град ситуацията е по-сложна и заради избора на кмет на града, но структурата е готова да се справи. „С подкрепата на ВМРО, Обединени земеделци и Партията на зелените имаме шанс да спечелим още на първи тур и Благоевград да има нов, енергичен кмет, с ясна визия за развитието му”, каза още Новаков.
„ГЕРБ организационно, интелектуално и структурно е най-подготвената партия. В момента служебният кабинет-камикадзе овладява властовия ресурс, но ГЕРБ е незаобиколим фактор”, подчерта Росен Желязков. Според него и в предстоящите избори партията ще води позитивна кампания, насочена към хората, с отворени срещи с избирателите. За кметския вот в Благоевград Росен Желязков коментира, че е важно да се очертаят конкретни проекти, по които ще се работи, за да излезе градът от летаргията и да се очертае бъдещият облик.
„Има упреци срещу мен, но пред всички вас категорично заявявам, че моята битка преди години не бе срещу ГЕРБ, а срещу модела „Камбитов”, той показа какво не трябва да се прави в политиката. Благоевград е наша кауза и заедно можем да постигнем успех, за да има бъдеще нашият град”, каза Андон Тодоров.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов