Избрани Новини

Продължава набиране на преброители и контрольори за преброяване 2021 г.

В срок до 10-ти юни кандидатите трябва да подадат заявление по образец в общината

От 25-ти май ще започне набиране на преброители и контрольори за предстоящото през септември и октомври 2021 г. Преброяване на населението и жилищния фонд.
В срок до 10-ти юни кандидатите трябва да подадат заявление по образец в общината. Документите за кандидатстване ще може да бъдат изтеглени от сайта на Преброяване 2021 (https://census2021.bg) и в сайта на общината. Документите са налични в деловодството на община Сандански и могат да бъдат попълнени на място. Необходимо е да представите и копие от диплом за завършено образование и удостоверение за банкова сметка.
Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8.00 сутрин до 20.00 часа вечер, включително събота и неделя. Това е времето, през което те имат право да посещават домакинствата от техния преброителен участък.
Всеки преброителен участък включва около 200-250 души и 80 жилища. Един контрольор ще координира работата и ще отговаря за няколко преброители. Заплащането на преброителите ще бъде индивидуално и ще зависи от броя на преброените лица, жилища и сгради.
Кандидатите за преброители и контрольори могат да подават необходимите документи до 10 – ти юни 2021 г. в сградата на Община Сандански, бул. Свобода 14 – Административен център (Деловодство) от 8:00 до 17:00ч. от понеделник до петък.
Документите са налични в деловодството на община Сандански и могат да бъдат попълнени на място.
Образци за кандидатстване може да изтеглите >>> https://bit.ly/3hIEyPK


Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден