Избрани Новини

Пиян шофьор помете три коли в Кресненското дефиле

Пробата с полевия тест е показала над 2 промила алкохол

Бременна жена е сред пострадалите при верижна катастрофа в Кресненското дефиле тази сутрин. 

Жената е на 28 години от Петрич и е пътувала за консултация в София. Шофирала е автомобил Мазда. След сблъсъка е транспортирана до МБАЛ - Благоевград за преглед и наблюдение.

Към 7.30 часа днес след разклона за Стара Кресна, микробус „Фиат“ с роми от Белица, пътуващи в посока Сандански след изпращане на абитуриент, тръгва да изпреварва цистерна. „Фиат“-ът удря първо миниван, къса му страничното огледало, след това се блъска челно в идваща насреща му „Мазда“. Тя е изхвърлена след удара в ската, нанесени са ѝ големи материални щети.

Лекият автомобил е управляван от бременната жена, която пътувала за консултация в София. След това микробусът се завърта и се удря странично в цистерната.

Пробата с полевия тест е показала над 2 промила алкохол в издишвания от водача на „Фиат“-а въздух. Той бе закаран за кръвна проба в Сандански.

„Как няма да има алкохол, като сме били на абитуриентска, полицаите не ми казаха колко е показал дрегерът“, каза водачът на „Фиат“-а. Ромите пътуват за Струмяни, където работят.  Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)