Избрани Новини

Суперлативи за ендуро шампионата BG X Enduro Championship в Банско (снимки)

165 картотекирани мотористи се съревноваваха по трасетата на Three Mountains Hard Enduro

Най-добрите състезатели от българския екстремен ендуро шампионат BG X Enduro Championship си дадоха среща в Банско през уикенда. В продължение на два дни 165 картотекирани мотористи се съревноваваха по перфектно подготвените трасета на Three Mountains Hard Enduro. Домакини и организатори на най-авторитетния старт и най-голямо състезание от шампионата в календара за 2021 г. бяха Мотодружина Банско и Община Банско.
В Три планини Hard Enduro мериха сили състезатели в класове експерт/сеньор, стандарт, жени, джуниър. Те караха по 75-километрови трасета по горски и полски терени в Пирин, Рила и Родопите с разнообразен профил и условия, изискващи майсторство, сила и издържливост. Най-атрактивни за публиката бяха демонстрациите на умения на ендуро крос трасето в бившата казарма в Банско.
Три планини Hard Enduro е едно от най-големите спортни събития в Банско. Наблюдатели и специалисти от Българската федерация по мотоциклетизъм, съдийският състав и мотористите дадоха най-висока оценка за организацията и провеждането на състезанието.


Топ Новини

Снимка на Деня

Прогноза за времето в Плевен и областта - 5 май