Избрани Новини

Светла Иванова с нова медитация за възстановяване след Covid

Тя е озаглавена "Нова реалност“

Името на Светла Иванова от години се свързва с пеене, писане и йога. Това са нейните начини за изразяване и себераздаване, които тя преплита в иновативни, интересни и полезни проекти, създадени с много любов и стремеж да помогне на другите.
След успеха на най-новата й интерактивна „Вълшебна книга“, която включва 18 медитации и ни подтиква към по-смислен диалог със самите нас, Светла вече е готова с новата си медитация. Тя е озаглавена „Нова реалност“ и е с актуалната насоченост „Възстановяване и зареждане след прекаран Covid 19“.
„Световната пандемия от коронавирус беше поредното силно доказателство за разрушителната роля на хората за нашия общ дом – Земята. В момента ние не сме нейни пазители, а по-скоро нейни разрушители!“, категорична е дългогодишната йога преподавателка. „Създадох тази медитация, за да помогна на всички да оставят настрана моделите на стрес и напрежение по време и след изкаран коронавирус. Но тя ще ви даде и много повече от това. Целта й е да ви дари с покой и презареждане сега и да ви настрои положително към настоящето.“, разказва Светла Иванова.
С медитацията „Нова реалност“ ще се освободите от негативното, което вече сте преживели. Ще откриете и проектирате бъдещето си през радостта в настоящето, благодарение на опита и мъдростта, които сте натрупали. С нея ще разчупите стария модел, ще изхвърлите излишния товар и ще създадете нови мемове в ума си за бъдеще – такова, каквото го искате и си го представяте.
„Обещавам ви, че след тази медитация ще се чувствате много, много по-добре. Като нови. В нова реалност.“, категорична е Светла Иванова.
С медитацията „Нова реалност“ може напълно безплатно да се запознаете тук: https://www.youtube.com/watch?v=j-7dlUegAG8 В YouTube канала Светла Иванова - Йога Онлайн ще намерите още много медитации и йога практики с доказания професионалист, включително и упражнения за дишане след Covid. За тези, които искат да променят живота си и да се потопят изцяло в една нова по-добра реалност, всяка неделя от 20,30 ч. Светла Иванова води безплатна медитация в Instagram профила си https://www.instagram.com/svetlaivanovayoga/ А книгата й „Вълшебна книга“ може да поръчате сега на промоция заедно с 4 подаръка от магазина в сайта й: www.svetlaivanova.com



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов