Избрани Новини

Подпийнал 22-годишен младеж блъсна с колата си паркирани автомобили и избяга

Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР

На 16 май около 23:05 часа в полицията е получен сигнал за пътно произшествие в град Червен бряг. Местопроизшествието е запазено от автопатрул. Извършен е оглед от полицейски служители.  Установено е, че на кръстовището на улиците "Александър Стамболийки" и "Братя Миладинови" лек автомобил "Рено Клио" е блъснал с предната си част паркиран в близост лек автомобил "БМВ". Ударената кола се отклонява и се удря в паркиран до нея лек автомобил "Ауди А8". След инцидента водачът на "Рено Клио" е избягал от местопроизшествието и е оставил автомобилът на място, врязан в страничната дясна част на лек автомобил "БМВ". Настъпили са значителни материални щети по ударените коли.

При проведени оперативни действия е установен водачът – беглец – 22-годишен от село Рупци. Той е изпробван с техническо средство "Дрегер 7510", като уредът е отчел 0,67 промила в издишания въздух. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Уведомен е прокурор от РП - Плевен. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.343, ал.3, б."а", във връзка ал.1, вр. чл. 342, ал.1 от НК и престъпление по чл. 345, ал.1 от НК. Работата продължава разследващ полицай.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов