Избрани Новини

Шестима специални абитуриенти имат тази вечер бал в Благоевград

За първа година випуск от Центъра за специална образователна подкрепа "Св.Паисий Хилендарски“ ще празнува

Днес за първа година випуск от Центъра за специална образователна подкрепа „Св.Паисий Хилендарски“ - Благоевград ще празнува своя абитуриентски бал. Абитуриентите ще имат възможността да изживеят приказните емоции и ще усетят еуфорията около завършването си.
Шестима абитуриенти, настанени в Център за настаняване от семеен тип за деца и/или младежи с увреждания, завършват образованието си в Професионалната гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“ с изнесено обучение в ЦСОП за първи път след промяната в закона за предучилищното и училищното образование от 2016 година.
За прическите на абитуриентите ще се погрижи Лора Цветкова, салон Jovany, елегантната визия и тоалетите на момичетата са дарени от Ваня Якимова, магазин Miss Me Store, а грим ще подари Мерилин Михайлова.
Кетърингът е поверен на „Радост 2626“ ЕООД, сладкарница „Чори“, Raffy Bar & Gelato Благоевград, сладкарница “Lacasta”, закусвалня „Чифлика“ и „Парти пица“, а празничната украса ще бъде направена от Юлиана Малючка.
Община Благоевград благодари на всички, които се включиха в прекрасната инициатива заедно да направим деня на абитуриентите специален.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)