Избрани Новини

Успешно се представи ПГ по МСС - Разлог в състезанието "Млад фермер"

Включиха се отбори от 27 училища по селско стопанство в Южна България

Отбори от 27 училища по селско стопанство, най-добрите в Южна България, се впуснаха в надпреварата за титлата „Млад фермер". Те демонстрираха знания и умения в областите животновъдство, растениевъдство и механизация на селското стопанство.
Ученици от Професионална гимназия по механизация на селското стопанство в Разлог се отличиха, като заеха призовите места.
За поредна година отбор от трима състезатели в различни професионални дисциплини от ПГ по МСС - Разлог участва в състезанието „Млад фермер", което се проведе в Садово, Пловдивско, под егидата на Аграрния университет в Пловдив. Учениците се състезаваха в направленията майсторско управление на трактор, растениевъдство и животновъдство. В оспорваното състезание възпитаниците на гимназията Георги Пиришанчин, Спасимир Иванов и Мустафа Хаджиоли се наредиха сред първенците. Те се завърнаха с медали и сертификати с преференция за придобиване на квалификация по професията. Директорът на ПГ по МСС, Татяна Динчева, поздрави отличилите се ученици и техните ръководители Веселина Калинова, Христина Костова и Георги Мунин.


Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден