Избрани Новини

Парад на професиите и знанието проведе ПГИТ "Проф. д-р Асен Златаров“ (снимки)

Събраните средства ще се дарят за лечението на Йоана Иванова

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков поздрави учениците и учителите, които подготвиха тазгодишното издание на Парада на професиите в ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“. Той изрази мнение, че събитието отразява перспективите пред специалностите, изучавани в златаровското училище. „Радвам се, че на открито ще демонстрирате знания и опит, ще покажете изпълнение на задачи в оперативен план“, посочи Димитър Бръчков.

Колективът на ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ беше поздравен също от Александър Попов – главен експерт в дирекция на МОН и от началника на РУО - Благоевград Ивайло Златанов. Повече от час на градския площад гостите на проявата имаха възможност да се запознаят отблизо със спецификата на всяка една от професиите в икономическата гимназия, както и да дегустират от приготвените кулинарни изкушения и коктейли.

Събраните средства от Парада на професиите и знанието ще се дарят за лечението на Йоана Иванова, която тази година ще бъде абитуриент, обяви Снежана Митова, директор на ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)