Избрани Новини

Вкусна постна храна получиха дошлите на Велика събота в Кухнята за бедни

Имаше приготвени и хранителни пакети

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази събота нахрани социално слабите наши съграждани.

"Днес на Велика събота - 1 май 2021 г., менюто беше боб (шарен), хляб, пакети с хранителни продукти и козунак. Яденето ароматно и апетитно го сготвихме в комбинация от зрял и зелен боб. Зеленият, разбира се, е от градината на чичо Благо, но за жалост това беше последното количество. За продуктите в хранителните пакети, разбира са, се погрижили много дарители от кампанията на Православния център и ОбСНВ Благоевград.

На всички тях, дарителите, Бог да ви помага и благодари за доброто, което правите!" - написаха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св.Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)