Избрани Новини

На богата празнична програма канят в Разлог за Великден

Концерти ще има в селата Баня, Бачево, Годлево и в Разлог

На богата празнична програма за Великден канят в Община Разлог:
ВЕЛИКДЕНСКИ КОНЦЕРТ ПРИ СТАРАТА РИМСКА БАНЯ В СЕЛО БАНЯ
Кметство Баня и Народно читалище „Просвета – 1908“ организират Великденски концерт на 2 май от 11:00 часа на сцената на Старата Римска баня.
Ще бъде представена и изложба "Великден през очите на децата на Баня", подготвена от ученици и учители на ОУ "Св.Паисий Хилендарски".
ВЕЛИКДЕНСКИ КОНЦЕРТ В СЕЛО БАЧЕВО 
На 2.05. ще се проведе Великденски концерт на площада на с.Бачево. Начало на концерта 11:00 часа.
ВЕЛИКДЕН С КУКЕРИ В ЕЛЕШНИЦА (2 МАЙ – САМО ПО МАХАЛИТЕ)
Великден е празникът на Елешница. Най-красивият. Най-чаканият.
И когато всички в региона гонят злите духове със страшни маски на първи януари, Елешница пробужда природата със звънци и хлопки, гони злото със страшните маски на бабугери. За съжаление, поради пандемията, празникът ще се състои само по махали. Кукерското шествие в с.Елешница ще започне от 11:00 часа и ще продължи само час. Празникът ще е само по махалите.
ГОДЛЕВСКИЯТ ВЕЛИКДЕН – КУРБАН ЗА ЗДРАВЕ И КОНЦЕРТ (3 МАЙ)
На 3.05. кметство Годлево организира празничен концерт в центъра на селото. Концертът ще започне от 19:00 часа, а курбан за здраве ще бъде раздаден в 12:00 часа в местността „Света Богородица“.
ВЕЛИКДЕНСКИ КОНЦЕРТ В РАЗЛОГ (3 МАЙ, 11,30 ЧАСА, ПЛОЩАДА)
На втория ден на Великден в Разлог ще се проведе празничен Великденски концерт. Концертът се организира от Община Разлог и НЧ "15.09.1903-1909" и ще се състои на 3 май /понеделник/ от 11.30 часа на централния площад в Разлог. В него ще вземат участие ДФГ „Мехомийчета“ с ръководител Мариана Манолева, ДТС „Разложанче“ и ТК „Мехомия“ с ръководител Данаил Атанасов, Младежка група за народно пеене и ФГ към ТА „Разложки мераци“ с ръководител Благой Юруков, ДТС „Айгидик“ към НЧ „Просвета 1927“, с.Добърско.
Всички събития ще се провеждат при строго спазване на мерките за опазване на здравето на жителите на община Разлог.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов