Избрани Новини

29 са новодиагностицираните с Ковид-19 в Кюстендилска област

През изминалото денонощие има починали двама души

Общо 29 са новодиагностицираните лица с Ковид-19 в Кюстендилска област за изминалото денонощие. Новозаразени с инфекцията лица има в общините Дупница - 14, Кюстендил - 6, Бобов дол - 4, в Бобошево, Кочериново, Рила, Невестино и Трекляно има по един нов случай, съобщават от Областния кризисен щаб.
Към днешна дата в Ковид отделението на МБАЛ „Св.Иван Рилски – 2003“, Дупница са настанени за лечение 29 души. Един е на интензивно лечение, а 19 други са на кислородна терапия и в средно тежко състояние.
В Ковид отделението на болницата в Кюстендил са хоспитализирани 14 души. Един от тях е на интензивно лечение, трима други са в по-тежко състояние, а останалите – на кислородна терапия и в средно тежко състояние.
Към днешна дата 25 са хоспитализираните пациенти в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница. Трима от тях са на интензивно лечение, а 18 други са в средно тежко състояние и на кислород.
През изминалото денонощие има починали двама души – мъж на 83 г. от община Дупница и жена на 80 г. от община Кюстендил. Лицата са имали придружаващи заболявания.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)