Избрани Новини

Бербатов се кандидатира за президент на БФС

"Вече настъпвам в нова глава от моето кариерно развитие“, обяви бившият футболист

Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на БФС, обяви самият той на днешната си пресконференция.

Няма какво повече да се бавим и да отлагаме. Официално откривам моята кампанията за президент на БФС. Мисля, че моментът е дошъл и започваме от днес. Започнали сме още преди доста време да работим активно. Ще ви представя и екипа, с който ще работим. Това е ядрото, с което подготвяме промяната за по-добро. Имах привилегията да работя с най-добрия треньор - Сър Алекс. Той казваше, че подборът на екипа е най-важен по пътя към успеха. Знаете кой съм и какво съм направил. Вече настъпвам в нова глава от моето кариерно развитие“, обяви бившият футболист.

В екипа му влизат Стилиян Петров, той ще бъде част и от бъдещия Изпълком, Мартин Петров, Петър Величков, Борис Станков и Георги Владов.

Решихме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били дълго време в бизнеса. В екипа влиза Стилиян Петров, с когото държим връзка. Той ще бъде и част от бъдещия изпълком. Другият човек ще бъде Мартин Петров. Радвам се, че тези двама човека са моя живот и имаме една и съща идеология. От друга страна Петър Величков. По-малко познатото име е това на Боби Станков. Той е човек с образование и знае как се чувстват нещата. Има познания и връзки в УЕФА. Опитът му е безценен. В нашия екип имаме и юрист - Георги Владов. Това сме ядрото, които движим нещата от доста време. Разбира се, и много други хора, които нямаше как да наредим тук, на масата. Силата, която ни обединява, е желанието за промяна“, каза Бербатов.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)