Избрани Новини

Стартира състезанието Планинско изкачване "Благоевград” (снимки)

Утре състезанието продължава в 11.00 ч.

С едноминутно мълчание започна официалното окриване на Планинско изкачване "Благоевград" 2021. Организатори, състезатели и гости сведоха глава в памет на Георги Караджов-Каспъра, който на днешния ден трябваше да навърши 42 години, уникален автомобилен състезател от Благоевград, започнал своята кариера в АСК "Диамо".
На събитието присъства организационният комитет на състезанието, който традиционно подкрепя автомобилния спорт и спорните мероприятия в община Благоевград; Любен Милев, заместник-кмет по обществен ред сигурност и спорт, както и председател на комитета; инж.Венелин Трошанов, заместник-кмет по строителството; Явор Христов, началник звено "Общинска охрана и обществен ред" и Славчо Добрев, управител на "Сани"- автогаз сервиз. 
Камен Михайлов благодари на Община Благоевград за любезното съдействие и предоставената възможност за провеждане на обичаното от всички мероприятие.
Любен Милев приветства всички състезатели, граждани и гости на събитието:
"Особено вълнуващо е да застана пред хора, любители на този спорт, мъже, които могат да постигнат това, което пожелаят, имат воля, имат и енергия. Пожелавам на всички състезатели успех, безавариен пилотаж и живи и здрави да се поздравим на финала. Всеки, който участва в състезанието, е потенциален победител. На добър час"
Утре /неделя/, 25. април, състезанието стартира в 11.00 ч. - 3 манша. Награждаването е  14.00 ч.
Доброволно формирование „Георги Измирлиев-Македончето“ към Община Благоевград, съвместно със Съюза на българските спасители, ще вземе участие в обезпечаването на сигурността и безопасността на екипите.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов