Избрани Новини

В Благоевградско: две ПТП-та с двама пострадали

Заловиха и двама пияни водачи

  1. Около 10:30 часа на 19.04. на ПП1 Е-79 между Симитли и Кресна лек автомобил „Мерцедес“ с 37-годишен водач от Бургас, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост ,се е блъснал в лек автомобил „Ауди“ с 52-годишен водач от с.Скрът, който в този момент е намалявал скоростта си поради падащи камъни на пътното платно. В резултат на инцидента, с фрактура на носа и множество травми на главата е пострадала 77-годишна жена, която е пътувала в лекия автомобил „Мерцедес“. Тя е транспортирана за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ в София. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

  2. На 19.04. около 10:40 часа на път III-1903 между местностите Лушин и Генерал Ковачев е станало ПТП, при което лек автомобил „Опел Астра“ с 21-годишен водач от с.Кръстава, община  Велинград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска странично в насрещно движещ се лек автомобил „Ваз“ с 53-годишен водач от с.Елешница. С фрактура на тазобедрена става е пострадал водачът на лекия автомобил „Ваз“, който е настанен за наблюдение в МБАЛ-Разлог. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

  3. Бързи производства за извършено престъпление по чл.343Б, ал. 1 са образувани срещу двама водачи на МПС:

    На 19.04. около 13:35 часа по ул.„Македония“ в Хаджидимово 48-годишен от града е управлявал лек автомобил „Фолксваген Поло“ с наличие на 1,50 промила алкохол в издишания въздух.

    На 20.04. около 01:35 часа в Банско 27-годишен от града е управлявал лек автомобил „Тойота Авенсис“ с наличие на 1,26 промила алкохол в издишания въздух.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)