Избрани Новини

В Дупница се провежда безплатно обучение за строителни фирми

Ще получат знания и опит как да кандидатстват в обществени поръчки

Днес и утре /14-ти и 15-ти април/ в залата на Общинския съвет в Дупница ще се проведе безплатно обучение за строителни фирми, които имат желание да участват в обществени поръчки, но им липсват знания и опит в тази сфера. В обучението ще бъдат представени строителните поръчки, възлагани от общината в последните 2 години, както и планираните за 2021 строителни дейности, които предстои да бъдат отворени скоро, така че желаещите фирми да имат достатъчно време да се подготвят за тях. В практическата част ще бъде подробно демонстрирана работата с електронната система ЦАИС-ЕОП и как на практика участниците могат да подадат офертното си предложение през нея.

Участието е безплатно благодарение на финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“ и съдействието на Община Дупница. Поканени са за участие строителни фирми от Дупница, Сапарева баня, Бобошево, Рила и другите общини в Кюстендилска област.

Необходима е предварителна регистрация на office@tender-service.bg или 0894 649 501. Залата разполага само с 20 места, затова заявете участието си. Ако противоепидемичните мерки бъдат удължени, обучението ще бъде отложено за други дати.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов