Избрани Новини

Спортисти от "АлПиринСки" - Банско участвах а в ски рейд в Италия

В състезанието бяха регистрирани 160 отбора от 12 държави

На 10 април в Италия се проведе състезание по ски-алпинизъм от веригата Legrandcourse - Adamelloskiraid. Престижното състезание за двойки се провежда на всеки две години между италианските алпийски области Ломбардия и Трентино. Изключително техничният маршрут от 35 км с 3400 м положителна денивелация включва четири изкачвания и спускания, преминаване през няколко кулоара с наклон от 40 градуса и преминаване през пещера и глетчер.
В състезанието бяха регистрирани 160 отбора от 12 държави. България беше представена от състезателите на клуб „АлПиринСки“ – Банско. Първата мъжка двойка - Никола Калистрин и Иван Геров, се нареди на 49-то място. Вторият отбор в състав - Виктор Стефанов и Димитър Георгиев-Майки, се класира на 114-то място.
На престижното 16-то място се класира женският ни отбор в състав Ивона Михайлова и словачката Барбара Скандикова.
С участието си на този международен форум състезателите на „АлПиринСки“ закриха един успешен зимен сезон, в който показаха много добра техническа подготовка и отлични резултати както в международните стартовете, така и в стартовете от националния календар по ски-алпинизъм.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов