Избрани Новини

Започна ремонтът на т.н. "Подгорски път“

Това е пътят Коларово – Ключ – Габрене

Община Петрич започна дейностите по ремонт на път BLG1166 (III-198, Петрич - Първомай) – Коларово – Ключ – Габрене - III – 198“, т.н. „Подгорски път“.
С цел безопасност на движението при извършване на строително-монтажните работи е въведена временна организация съгласно одобрен проект за ВОБД, който предвижда следното:
Обхватът на дейностите за път „BLG 1166“ започва от кръстовището при с.Първомай, като минава през селата Беласица, Коларово, Самуилово, Яворница, Ключ, Златарево и завършва на изхода от с.Габрене. Проектното трасе по време на строителство е разделено на 8 етапа, като за всеки етап е разработена временна организация на движението. Етапите са определени с оглед осигуряване на достъп на живущите в по-горе изредените села.
При изпълнение на съответния етап от строителството ще се поставят указателни табели и съответните знаци. Изпълнителят ще монтира необходимата сигнализация.
Гражданите трябва да преминават с повишено внимание в участъците, по които се извършва подготовка на пътната основа и да спазват указанията, които са в съответствие с Наредба №3 от 16.08.2010 г. за временната организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов