Избрани Новини

Почина директорката на ОДЗ “Здравец” в Банско Маргарита Осенова

В болница с коронавирус е и съпругът й

Директорката на ОДЗ “Здравец” в Банско Маргарита Осенова загуби битката с коронавируса, съобщава в."Струма". Тя е починала вчера в столична клиника след внезапно влошаване на състоянието й. В болница с коронавирус е и съпругът й, а преди около 10 дни от коварната болест е починала и нейната майка.

Усмихната, всеотдайна, грижовна и винаги готова да подаде ръка и да помогне, така определиха банскалии Маргарита Осенова. Всички в курортния град са покрусени от загубата на поредния млад живот. Колегите й споделиха, че са загубили един изключителен професионалист, който знае как да сплотява екип и да създаде перфектна работна среда. За дълбокото уважение на банскалии към Маргарита Осенова говорят и стотиците съболезнования, изказани в социалните мрежи. Хората я определят като уникален човек и прекрасна жена. Като ангел хранител.

За една седмица коронавирусът погуби и семейство бизнесмени от Дупница. Вчера сутринта в общинската болница в града е починал 72-годишен собственик на хранителен магазин. Той е потърсил лекарска помощ в понеделник вечерта, но според лекарите вече било късно. Болестта била в напреднал стадий.

Трагедията е голяма, тъй като съпругата му починала преди седмица също от коварния вирус, информира в."Струма".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов