Избрани Новини

"Пирин" гостува днес на "Нефтохимик"

"Орлетата“ са на първа позиция в класирането с три точки аванс пред втория Локомотив (София)

Днес Пирин гостува на Нефтохимик (Бургас) в мач от 25-ия кръг на Втора Лига. Двубоят е от 17:00 ч. и не е планиран в програмата за телевизионно излъчване.
„Орлетата“ са на първа позиция в класирането с три точки аванс пред втория Локомотив (София). В последния двубой преди паузата Пирин победи у дома Локомотив (Горна Оряховица) с 5:1 и вече 13 мача не познава поражението, като спечели 10 победи в този период.

В първия двубой от сезона срещу тима от Бургас отборът ни постигна победа с 4:0 с два гола на Преслав Йорданов, един гол на Краси Станоев и автогол на съперника.

„Подготовката за двубоя мина много добре. Използвахме паузата за националните отбори по най-добрия начин. Тренирахме интензивно и мисля, че успяхме да свършим работата си както трябва, въпреки че не играхме приятелска среща. Влязохме в паузата с добра инерция в игрово отношение и като резултати, но това е програмата. През месец април тя става много наситена. Мога да кажа, че навлизаме във финалната права на шампионата. Но трябва да мислим мач за мач и да сме здраво стъпили на земята. Следващият мач е винаги най-важният. Доволен съм, че за предстоящия мач можем да разчитаме отново на Преслав Йорданов, който е напълно готов за игра и на изтърпелия наказанието си Станислав Манолев. Няма лесни мачове, когато имаш цел за изпълнение. Нефтохимик е способен да изненада всеки отбор. Тимът се подсили с двама качествени играчи (б.р. вратарят Марин Орлинов и нападателят Венци Христов). Играят агресивно и се опитват да се възползват от всяка една възможност“, заяви пред www.fcpirin.com мениджърът на Пирин Уорън Фийни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов