Избрани Новини

Зов за помощ: Да помогнем на Габи да вижда!

Детето спешно трябва да посети клиника в Мюнхен

Малката Габи е само на 5 годинки... 5 години, преминали в тъмнина, тъй като само два месеца след раждането й, семейството разбира, че тя има огромен проблем с очичките. Лекарите установяват, че Габи има слепване на роговиците. В следствие на това, малкото момиченце не вижда на 100% с лявото и на 85% с дясното око. Всичко се усложнява от вродената глаукома на двете очички.

Никола, дядото на Габи, преобръща света, за да избави внучето си от тъмнината. Детето преминава редица операции, включително четири в Германия - за поставяне на импланти, чрез които очният нерв да бъде запазен.

Габи мечтае да види целия пъстър свят, да се наслади на всички цветове, които ние имаме за даденост. Да види усмивката на дядо, да се огледа в очите на мама и тати.

Сега, след направена трансплантация, момичето отново е с високо налягане. След проведена консултация с лекари се налага спешно да посети клиника в Мюнхен, за да бъде направена ревизия на имплантите. За целта са необходими 8000 евро до 8 април, когато трябва да се пътува до Германия. Семейството на Габи вече изплаща кредити заради лечението й - ето защо се нуждаят от подкрепата ни!

Всеки желаещ може да дари на следната банкова сметка:

IBAN: BG67FINV91501016851181

BIC: FINVBGSF

ТИТУЛЯР: ГАБРИЕЛА ГЕНОВА ПАТОВА.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)