Избрани Новини

В 28-я кариерен форум на АУБ се включиха 37 компании и близо 250 студенти

За втори път проведе ежегодния панаир за професионална реализация виртуално

Американският университет в България (АУБ) за втори път проведе ежегодния панаир за професионална реализация виртуално. Чрез иновативна онлайн платформа компаниите имаха възможност да се свържат директно с талантливите студенти на университета, независимо от това къде се намират по света в момента. Форматът по лесен и ефективен начин свързва студентите от АУБ с работодателите, които предлагат различни възможности за работа на пълен работен ден, за стаж или временна работа през лятото.
Намирането и наемането на подходящия човек за една компания може да бъде скъпо и отнема много време. Участието на водещи български и международни компании е доказателство, че кариерният форум им помага да рационализират процеса чрез личния контакт с амбициозните и отдадени студенти на АУБ, които търсят професионална реализация.
„Ангажираността на университета да създава – сега повече от всякога – отлични условия за учене и развитие за нашите студенти неслучайно привлича работодателите. Методите на обучение и двойната американска и българска диплома, с която завършват студентите на АУБ, ги прави изключително конкурентни на пазара на труда не само у нас, но и по света“, сподели д-р Дейвид Еванс, президент на АУБ.
АУБ провежда панаира за професионална реализация вече двадесет и осем години, като форумът е първият по рода си, организиран от университет в Югоизточна Европа.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)