Избрани Новини

Конкурсът за слоган на община Сандански приключи

Туризъм

24-03-2021, 18:00

Автор:

blagoevgrad.utre.bg

Всичко от Автора

Постъпиха над 100 предложения от близо 50 участника от цяла България

Преди месец община Сандански обяви конкурс за туристически слоган, който да представя цялостния туристически потенциал на общината с цел популяризиране на дестинацията.
За конкурса постъпиха над 100 предложения от близо 50 участника от цяла България и чужбина. Всички предложения бяха разгледани и селектирани от седемчленна комисия в състав 
Атанас Стоянов – кмет на община Сандански, Павлина Караджова – зам.кмет на община Сандански, Илияна Тошева – творец и общественик, Гинка Дзимбова – литератор и председател на НЧ „Отец Паисий – 1919“, Ваня Христова – журналист, Христина Панайотова – член на Консултативния съвет по въпросите на туризма, Лиляна Дерибанова – секретар на Сдружението  на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите, Сандански.
Комисията не успя да отличи предложение, което категорично да отговаря на всички изисквания за туристически слоган на община Сандански. Въпреки това единодушно бе взето решение да се поощрят трите предложения за слоган, класирани и получили най-висок брой точки.
Посланията, които ще получат поощрителни награди, са:
САНДАНСКИ – РОДЕН ОТ ИЗГРЕВА. Автор Мария Христова-Карастоянова;
САНДАНСКИ – ИЗВОР НА СЛЪНЦЕ И ЗДРАВЕ. Автор Красимир Траянов;
САНДАНСКИ – ВЕЧЕН И НЕЗАБРАВИМ. Автор Величка Тойтова.
Община Сандански си запазва правото конкурсът да бъде възобновен на по-късен етап до откриване на вдъхновяващото послание.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов