Избрани Новини

"Пирин Лейдис" започна с равенство

Тежка контузия извади Полина Ръсина от игра

Отборите на Пирин Лейдис и Севлиево Лейдис не излъчиха победител и завършиха наравно 0:0 в мач от женската Swiss Capital League. Двубоят беше излъчен на живо в сайта Sportal.bg и по Sportal TV. Срещата ще се запомни с тежката контузия на нападателката Полина Ръсина, която е със счупена костица на подбедрицата.
Постепенно момичетата на Пирин натиснаха своя съперник в неговата половина и застрашиха вратата с няколко удара от далечна дистанция. В 31-ата минута Полина Ръсина беше съборена в наказателното поле и Пирин Лейдис получи дузпа. Нападателката на домакините получи травма при съприкосновението с Пламена Рачева и беше изведена от терена на носилка. С изпълнението на 11-метровия наказателен удар се нагърби Антонина Шопска, която пропусна да отбележи. Тя прати удара си високо над вратата.

Това бе и най-интересната ситуация през първото полувреме, което премина под диктовката на домакините. Второто полувреме започна по-силно за гостите от Севлиево, които изглеждаха променени и на свой ред потърсиха да отбележат гол. В 65-ата минута се откри прекрасна възможност пред Десислава Димитрова от състава на Севлиево Лейдис. Тя излезе очи в очи срещу Дженифър Кюри, но се засуети и загуби равновесие, а вратарката на домакините улови топката.

В 75-ата минута Виктория Иванова се намери чудесно след силен удар от далечна дистанция, който беше насочен право в долния десен ъгъл. Така двата тима не успяха да се победят, като си разделиха по едно полувреме, в което обаче не се възползваха от своите шансове.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов