Тарашиха наркомани и дилъри на дрога в Пиринско

От 19-годишен столичанин иззеха газов пистолет с патрони и марихуана

На 12 март на територията на Благоевградска област е проведена специализирана операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества.

Около 14 часа в Гоце Делчев бил задържан 28-годишен, в когото е намерено около 0,9 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин, а в следобедните часове на деня от 21-годишен са иззети около 2,05 грама канабис. Мъжът също е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

При проверка на къща в Петрич, обитавана от 41-годишен от с.Коларово, полицаите намерили около 13,96 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

В хода на акцията в Разлог са проведени процесуално–следствени действия в жилище,  обитавано от 19-годишен столичанин. Оттам са иззети газов пистолет с два патрона за него и около 24 грама марихуана.

Полицейски служители на РУ-Сандански са задържали 33-годишен местен жител, в чието жилище са открити буркан с около 0,36 грама канабисови съцветия и цигара, съдържаща около 0,50 грама канабис.

За случаите са уведомени компетентните прокуратури. Работата продължава.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"