Избрани Новини

Депутат дарявал половината си заплата за лечение на двойки с репородуктивни проблеми

Помогнал на десетки български семейства да бъдат родители

Депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов е дарявал половината си заплата за лечение на двойки с репородуктивни проблеми, като е помогнал на десетки български семейства да сбъднат най-съкровената си мечта, а именно да бъдат родители. Това съобщи самият той в профила си във Фейсбук.

„Преди четири години дадох пред Вас едно обещание – ако бъда избран за народен представител в 44-то Народно събрание, да дарявам по половината от депутатската си заплата за подпомагането на двойки с репродуктивни проблеми! Днес, с чисто сърце и високо вдигната глава заставам пред Вас, за да Ви кажа, че за тези четири години успях да помогна на десетки български семейства от Община Симитли, Област Благоевград, а и от много други общини и области в България, да сбъднат най-съкровената си мечта, а именно да бъдат родители. Едно от тези деца е и малкият Стефан, който родителите му избраха да кръстят на мен в знак на признателност към помощта, която им оказах“, пише той.

По думите му е помогнал и на много други хора в нужда, застигнати от тежка болест или изпаднали в затруднение.

„За мен да помагаш на ближния е най-висша ценност, в която възпитавам и своя син, така, както аз съм бил възпитан от родителите си! Съзнавам, че има още много какво да направя и със сигурност има още много хора, които имат нужда от подкрепа, затова мога да обещая, че ще продължавам да помагам и да спазвам обещанията си!“, казва още Стефан Апостолов. Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)