Сандански поставя началото на театрален сезон 2021 г.

Гостува постановката "Една седмица, не повече..."

Комедията "Една седмица, не повече..." открива театралната 2021 година днес, 25 февруари, в  Сандански.
Истински лъжи, любов и абсурдни ситуации се преплитат в комедията "Една седмица, не повече...", която любителите на театъра ще могат да гледат тази вечер от 19:00 часа в Дома на културата.
Историята разказва за живота на един отегчен мъж, който иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да ѝ каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Тук комичният възел започва да се заплита. Ако предположите, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте. Но това е най-малкото, което ще се случи на сцената. Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият той не е очаквал.
Екипът на постановката обещава публиката да бъде тотално зашеметена от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска-Давидова, Димо Алексиев и Емил Марков. Актьорското трио е изключително добре сработено, тъй като дълги години си партнира в хитовия лекарски сериал "Откраднат живот".
Автор на пиесата е Клеман Мишел, а сценографията е дело на Юлиана Найман. Комедията е обиколила почти цяла България и се радва на огромен зрителски интерес.
Заетост на местата до 30% от максималния капацитет и при спазване на изискването за социална дистанция и на всички противоепидемични мерки.
Билетите са в продажба от 8 февруари на касата на пл."България".


Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"