Избрани Новини

През уикенда в Благоевградско: три ПТП-та с петима пострадали

Водач на товарен автомобил катастрофира

  1. На територията на област Благоевград през уикенда станаха следните ПТП.

    На 19.02. около 13:00 часа на ПП1 Е-79 в района на Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Опел Зафира“ с 34-годишен водач от гр. Сандански, излизайки от бензиностанция за да продължи движението си в посока Симитли, се удря в движещ се по път с предимство в посока Кресна лек автомобил „Сеат“ с 27-годишна водачка от с.Ново Делчево, който в този момент е извършвал изпреварване на разрешен участък от пътното платно. При инцидента са пострадали водачката на лекия автомобил „Сеат“, която е с фрактура в областта на гърдите и фрактура в областта на таза, 14-годишно момче, пътуващо в автомобила, което е с цепната горна устна и водачът на лекия автомобил „Опел Зафира“, който е с натъртване в областта на коляното.

    На 19.02. около 13:10 часа в района на бул.„Св.Димитър Солунски“ в Благоевград товарен автомобил „Опел Корса“ с 30-годишен водач от Благоевград, движейки се от бензиностанция към ПП1 Е-79, ударил в задната му част лек автомобил „Хонда“, който в този момент намалявал скоростта си, за да пропусне движещи се по пешеходна пътека пешеходци. С болки във врата и кръста е пострадал 50-годишният водач на лекия автомобил „Хонда“.

    На 20.02. около 07:10 часа на път II-19 в района на с.Господинци товарен автомобил „Мерцедес“ с 37-годишен водач от гр.Гоце Делчев е самокатастрофирал, като е излязъл вдясно от платното за движение и се блъснал в бетонна стена. С контузия на гръден кош, натъртвания на двете подбедрици и охлузни рани по тялото е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)