Избрани Новини

Фолк певицата Роксана е с коронавирус, самоизолирала се е в Кнежа

"Спазвам всички мерки, пия лекарствата, които са ми предписани и две седмици ще бъда под карантина", сподели тя

Антоанета Линкова - Роксана обяви, че е инфектирана с коронавирус. Попфолк звездата oт Кнежа съобщи в социалните мрежи за неразположението си и направения тест, който се оказал положителен на Covid-19. Тя разказа пред феновете си какви са симптомите й и апелира хората да се пазят.

"Искам да ви съобщя, че днес, за голямо съжаление, ми бе поставена диагноза COVID-19. От няколко дни аз не се чувствах добре. Бях отпаднала, нямах енергия и много ме болеше главата. Помислих си, че вероятно съм настинала. Взех превантивни мерки, но дискомфортът не спря. Загубих обонянието си и не усещах вкус. Именно затова реших днес да потърся лекарска помощ. След разговор с моя личен лекар д-р Георгиева, пътувах от София до Плевен и там си направих теста. За мое съжаление, дадох положителна проба за коронавирус. Искам да ви кажа че съм добре, в Кнежа съм си. Самоизолирала съм се далеч от всички. Спазвам всички мерки, пия лекарствата, които са ми предписани и две седмици ще бъда под карантина.
Моля за извинение всички колеги, приятели, композитори и аранжори, но поради непредвидената ситуация, ще отложим нашата работа и срещи за след две седмици. Пожелавам си да премина бързо и леко през това изпитание и отново да бъдем заедно. Семейството ми се грижи прекрасно за мен и имам всичко, от което се нуждая. Пазете се, любими мои! Обичам ви“ – пише тя.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов