Избрани Новини

82 нови случая на Ковид 19 в Кюстендилска област за три дни

Най-голям е броят новозаразени в община Кюстендил – 68

Нови 82 положителни случаи има през изминалите три дни /от 12-ти до 14 февруари/ в област Кюстендил. Най-голям е броят новозаразени в община Кюстендил – 68. Останалите случаи са в общините Дупница – 7, по две положителни проби има от Кочериново и Невестино, по един новозаразен в Бобов дол, Бобошево и Сапарева баня, съобщават от Областния кризисен щаб.
Към днешна дата в Ковид отделението на болницата в Кюстендил са хоспитализирани 73 души. Трима пациенти са интубирани и в реанимация, други шестима са в тежко състояние, а по-голяма част от останалите пациенти са на кислород и в средно тежко състояние.
В Ковид отделението на МБАЛ „Св.Иван Рилски – 2003“, Дупница са настанени за лечение 14 лица. Един от пациентите е на интензивно лечение, всички останали са на кислород и в средно тежко състояние.
Шестима са хоспитализираните пациенти към днешна дата в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница. Трима от тях са на кислород и в по-тежко състояние.
През изминалите три дни има починали шестима души – мъж на 81 г. от община Бобов дол, две жени на 81 г. и 84 г. от община Кюстендил и трима мъже, също от община Кюстендил – 47 г., 71 г. и 86 г. Всички лица са имали придружаващи заболявания.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов