Избрани Новини

Нормално проходими при зимни условия са пътищата в Благоевградско

Ограничено е преминаването на тежкотоварни автомобили над 12 тона по пътя Катунци – Гоце Делчев

Нормално проходими при зимни условия са пътищата в област Благоевград, съобщиха от Областно пътно управление, предаде БНР. Единствено е ограничено преминаването на тежкотоварни автомобили над 12 тона по пътя Катунци – Гоце Делчев. Продължава почистването и опесъчаването на основните пътни артерии – прохода "Предел", Кресненското дефиле и АМ „Струма“. Възстановено е движението към граничния пункт „Станке Лисичково“.

На “Кулата“ – „Промахон“ гръцките гранични власти не пропускат товарни автомобили над 3,5 т, а на граничен пункт „Илинден“ не се пропускат превозни средства.

На граничен пункт „Гюешево“ е преустановено пропускането на превозни средства в двете посоки  поради лоши метеорологични условия.

Продължава почистването на основните булеварди и улици в Благоевград, като усилията са насочени към опесъчаване и осоляване на пътните платна, съобщи управителят на общинска фирма „Биострой“ Васил Бачев. От 5.30 часа 8 машини са на терен. Очаква се в по-късните часове на деня да започне почистването и на малките квартални улици. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)