Избрани Новини

Инж.Росица Димитрова води в номинациите за народни представители на ПП ГЕРБ в община Благоевград

Те се проведоха при изключителна активност и дисциплинираност

Номинациите за народни представители на ПП ГЕРБ в община Благоевград се проведоха при изключителна активност, дисциплинираност и съобразяване с противоепидемичните мерки.
Общинското ръководство на ПП ГЕРБ - Община Благоевград искрено благодари на всички членове от общинската структура за конструктивния диалог по време на номинациите.
Изборните процеси в партията в община Благоевград доказаха още веднъж, че има готовност за участие в предстоящите избори с достойни лица, около които се обединиха членовете на общинската структура.
В номинациите категорично води инж. Росица Димитрова, ръководител на общинската организация на ПП ГЕРБ – община Благоевград. Високо доверие членовете на ПП ГЕРБ – община Благоевград гласуваха и на Ивайло Златанов - началник на РУО Благоевград и общински съветник; Бисер Михайлов - областен управител на област Благоевград; Йордан Андонов - народен представител в 41 и 43 НС; Илиян Георгиев - директор на териториално поделение НОИ - Благоевград; Даниела Савеклиева - народен представител в 42, 43 и 44 НС; Адриана Мелниклийска - адвокат и областен ръководител на ЖГЕРБ - Област Благоевград; Елена Ташкова - ръководител на общинската организация на ЖГЕРБ и началник отдел “ПСМП“ в Областна дирекция Благоевград /ДФЗ/; Красимир Роячки - икономист и общински съветник.
Изборните процеси показаха още, че Общинската организация на ПП ГЕРБ е консолидирана в решаването на значимите проблеми на хората от община Благоевград и прилежащите села.
Благоевград има потенциал да се превърне в икономически, туристически, образователен и културен център на Югозападна България с много труд и реални решения, с личностната отдаденост на всички кандидати.
Община Благоевград заслужава отговорни, доказани с делата си, народни представители - отворени за всеки човешки проблем, достъпни и компетентни.
Изборът е проверка на доверието. И битка на идеи, личности и конкретни решения за община Благоевград.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)