Избрани Новини

47 са новите случаи на Ковид 19 в Кюстендилска област

През изминалото денонощие са починали трима души от община Кюстендил

През изминалото денонощие в област Кюстендил има 47 нови положителни случаи с коронавирусна инфекция. По общини новозаразените са: Кюстендил – 33, Дупница – 4, Рила – 3, по две са положителните проби в Сапарева баня, Кочериново и Бобов дол, един е новият случай в Трекляно, съобщават от Областния кризисен щаб.
Шест лица са настанени за лечение към този час в Ковид отделението на МБАЛ „Св.Иван Рилски – 2003“, Дупница. Двама от пациентите са на интензивно лечение и в много тежко състояние, останалите са в средно тежко.
Към днешна дата четирима са хоспитализираните пациенти в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница. Трима от тях са на кислородна терапия.
74 са хоспитализираните пациенти в Ковид отделението на болницата в Кюстендил. Двама от тях са интубирани и в реанимация, други десетима са в много тежко състояние, по-голяма част от останалите пациенти са на кислород и в средно тежко състояние.
През изминалото денонощие са починали трима души от община Кюстендил. Това са жена на 84 г. и двама мъже на 61 г. и 62 г. Лицата са имали придружаващи заболявания. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)