Избрани Новини

73 са новите случаи на Ковид 19 за 3 дни в Кюстендилска област

Най-много са новозаразените в община Кюстендил – 67

През изминалите три дни – от 5 до 7 февруари, новите случаи с Ковид-19 в Кюстендилска област са общо 73. Най-много са новозаразените лица в община Кюстендил – 67. Има три нови случая в Невестино, два в Дупница и един в Рила, съобщават от Областния кризисен щаб.

Към днешна дата в Ковид отделението на болницата в Кюстендил са хоспитализирани 69 души. Двама пациенти са интубирани и в реанимация. Шестима други също са в тежко състояние, останалите са в средно тежко и предимно на кислород.

Осем лица са настанени за лечение в Ковид отделението на МБАЛ „Св.Иван Рилски – 2003“,  Дупница. Четирима от тях са в по-тежко състояние, останалите са в средно тежко.

Петима са хоспитализираните пациенти към днешна дата в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница. Четирима от тях са на кислород и в средно тежко състояние.

Трима души, с положителни проби за коронавирусната инфекция, са починали през изминалите три дни – жена на 73 г. от община Дупница и двама мъже на по 80 г. и 90 г. от община Кюстендил. Лицата са имали придружаващи заболявания.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)