ГЕРБ - Благоевград прие 65 нови членове

Те са в общините Гърмен, Якоруда, Банско и Петрич

Структурата на ГЕРБ в Благоевградска област e приела от началото на 2021 година нови 65 членове. Те са в общините Гърмен, Якоруда, Банско и Петрич.

„Успешното управление на ГЕРБ, начело с премиера Бойко Борисов, резултатите от добрите политики, които се постигат в различните региони, са мотивация за хората да се присъединят към най-голямата партия в страната”, коментира областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. Той подчерта, че активната работа на местните структури, както и на народните представители на ГЕРБ в Благоевградска област, които оказват съдействие и подкрепата при решаването на редица проблеми, повишава доверието на хората.

„През последния месец само в образователната и спортната инфраструктура в Благоевградска област са отпуснати близо 2,5 млн.лв. Продължава с ускорени темпове строителството на автомагистрала „Струма” – стратегически проект за нашата област, а и за страната, който стана възможен благодарение на ГЕРБ. През годините сме доказали, че когато поемаме ангажименти, ние от ГЕРБ активно работим за тяхното изпълнение”, каза още Андрей Новаков.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"