Избрани Новини

Софиянец фучи по АМ "Струма" с 237 км/ч

Нарушителя го грози глоба от 1 450 лв.

ОДМВР - Кюстендил съобщи междинните резултати от СПО по линия на пътната безопасност в областта.

Специализираната операция се провежда на територията на страната за времето от 29 януари до 3 февруари. За времето от 20 до 31 януари по пътищата на Кюстендилска област са проверени 462 МПС и 526 лица, за установените нарушения пътните полицаи са съставили 70 фиша и 34 АУАН.
Вчера на АМ „Струма“ е установен с мобилна камера лек автомобил БМВ, пътуващ в посока София, да се движи с 237 км/ч при ограничение 110 км/ч. Автомобилът е собственост на лизингова компания, а ползвателят е 43-годишен софиянец. Нарушителя го грози глоба от 1 450 лв.
Общо нарушенията на скоростните ограничения извън населено място са 112, в населено място – 1. Санкционирани са 5-ма водачи за водене на разговори по мобилен телефон по време на управление, 31 са нарушили пътни знаци и маркировка, 4-ма пешеходци са санкционирани за неправилно пресичане, 6-ма – за неползване на колани. Установени са 2-ма водачи да управляват след употреба на алкохол и 2-ма неправоспособни, 3-ма са били без задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)