Избрани Новини

Започва конкурс за детска рисунка "Рисуваме лика на Гоце Делчев”

Рисунките трябва да бъдат получени най-късно до 30 януари

Във връзка с предстоящото отбелязване на годишнината от рождението на патрона на град Гоце Делчев, Общинската комисия за БППМН в община Гоце Делчев обявява конкурс за детска рисунка под надслов „Рисуваме лика на Гоце Делчев”.
Целта на конкурса е да се насърчи детското творчество и интереса на децата към личността, живота и делото на Гоце Делчев – един от най-големите национални герои и патрон на града ни.
В конкурса могат да участват деца от І до ХІІ клас в следните възрастови групи:
• Първа група - І – ІV клас
• Втора група - V - VІІ клас
• Трета група - VІІІ - ХІІ клас
Всеки участник може да участва с до две рисунки. Разрешава се използването на всякаква техника и средства – акварел, темперни бои, пастели, графика, молив, туш, колаж или др. На гърба на всяка рисунка е необходимо да бъдат отбелязани четливо: трите имена на автора, възраст, клас, училище, ръководител/учител/, точен адрес, телефон за връзка.
Рисунките трябва да бъдат получени най-късно до 30 януари 2021 г. на адрес: град Гоце Делчев - 2900, ул.„Царица Йоанна” № 2, Информационен център на община Гоце Делчев. На плика, съдържащ рисунките, следва да бъде отбелязан следния текст: „За конкурса на ОКБППМН – Гоце Делчев „Рисуваме лика на Гоце Делчев”
Конкурсните материали не се връщат и ще се използват за бъдеща изложба.
Резултатите ще бъдат обявени на 4.02.2021г.
Отличените участници в конкурса ще получат дипломи и парични награди.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов