Избрани Новини

Утре пускат движението в двете посоки на пропадналия участък между Банско и Гоце Делчев

Премиерът посети района, който пострада след повишените води на река Места

„Правим всичко възможно за възстановяване на нормалния ритъм на движението, след малко ще го пуснат в едното платно“, това обяви министър-председателят Бойко Борисов. Премиерът и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков посетиха пропаднал вследствие от повишените води на река Места участък от пътя между Банско и Гоце Делчев. Временно беше осигурен обходен път за шофьорите, а всеки момент движението ще бъде възстановено.

„Перфектно работят строителите, на работниците и на полицаите също благодаря за перфектната организация! Надявам се до края на утрешния ден да пуснем движението в двете посоки“, заяви премиерът.

Министър-председателят коментира, че през последните дни в страната паднаха големи количества валежи и щетите се възстановяват. „Една колежка в парламента днес е говорила за пътя до Рилския манастир, а този път тук не сме го правили ние, той е правен от комунистите, лесно можеш да кажеш, че го е отнесла водата, нали? Но всички знаят колко големи валежи паднаха, колко трудно се поддържат подобни съоръжения и колко трудно в момента се възстановяват. Не виждам защо от природно бедствие се правят грандиозни заключения“, добави премиерът Борисов.  



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов