Избрани Новини

Горя вила край Гърмен

Крими

11-01-2021, 16:03

Снимка:

Архив

Автор:

blagoevgrad.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пламна къща в Горно Дряново

Къща горя в Гоце Делчев

Къща се запали в Левуново

Запали се ел.табло в Петрич и плевня в Банско

За периода от 08:00 часа на 8.01. до 08:00 часа на 11.01. в звената  за ПБЗН при РДПБЗН-Благоевград са регистрирани  14 сигнала за произшествия. Ликвидирани са 8 пожара. С преки материални щети са възникнали 4 пожара. Извършени са 5 спасителни дейности. Има 1 лъжливо повикване.

На 9.01. около 10:09 часа е получен сигнал за пожар ел.табло на бул.„Рокфелер“ в Петрич. Погасен е от екип на РСПБЗН-Петрич. Причината е късо съединение, причинено от изкопни работи.

На 9.01. около 14:20 часа е получен сигнал за пожар в плевня в Банско. Погасен е от екип на РСПБЗН-Банско. Щетите са около 4 кв.м покривна конструкция. Причината за инцидента и стойността на нанесената щета са в процес на установяване.

Днес около 01:32 часа е получен сигнал за пожар във вила в с.Гърмен. Погасен е от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев. Щетите са опушени стени и вентилатор.

Днес около 03:07 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Митсубиши“ в ж.к. “Еленово“ в Благоевград. Погасен е от екип на РСПБЗН-Благоевград. Щетите са двигателен отсек на автомобила. За случая е уведомена РП-Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов