Избрани Новини

Певицата Роксана проби на сръбската сцена

Изпълнителката от Кнежа дебютира на сцената на Grand Parada

Дуетът, обединил Роксана със сръбския изпълнител Ваня Лакатош, “Казна“ получи своята официална премиера в Сърбия. Дни след появата си в PlanetaOfficial в YouTube и в телевизионния канал Planeta 4K, музикалният проект бе представен на живо от изпълнителите на сцената на Grand Parada в ефира на Grand Televizija.

“Още една сбъдната мечта - да пея на тази голяма и красива сцена“, написа след изявата си Роксана и сподели с феновете в интернет снимки от това незабравимо преживяване за нея.

Българската певица споделя, че в Сърбия е била посрещната като истинска звезда, а след участието си е получила много комплименти. Звездата на музикална компания “Пайнер“ впечатли всички с вокалните си възможности, а изявата й бе повод за нови покани в телевизионни предавания, сред които и такива от Босна и Херцеговина. Зад кулисите Роксана успя да отправи специален музикален поздрав и към любимата си певица Мария Шерифович с акапелно изпълнение.

Участието на изпълнителката в Grand Parada ще бъде достъпно в YouTube канала на медията на 7 януари. В аванс Роксана издава, че популярният сръбски композитор Милошев Радованович работи върху нейна самостоятелна песен за сръбския музикален пазар.

В началото на 2021 година певицата не губи своя оптимизъм и вяра, а на почитателите си пожелава да бъдат смели, безстрашни, решителни и да правят само това, което ги прави щастливи.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)