Избрани Новини

Васил Петров: “След промените школата ще тръгне в правилната посока”

Във всички отбори трябва да вдигнем нивото на представяне с 50%

Васил Петров, който заедно с Драган Стойков е начело на детско-юношеската школа на ФК Пирин сподели пред www.fcpirin.com мнението си за началото на подготовката и очакванията си за новата година.

„След промените, които новото ръководство на клуба осъществи, мисля, че нещата в Школата ще тръгнат в правилната посока. Във всички отбори трябва да вдигнем нивото на представяне с 50% спрямо моментното ни състояние. Макар, че в някои отбори изоставаме със селекцията – оставаме оптимисти.

Имаме много добри треньори, самите футболисти са на едно добро спортно-техническо ниво. Във всички отбори с изключение на този до 19 години, очакваме нови попълнения. Това важи най-вече за по-малките групи – родените през 2009, 2008, 2007 година.

Масовостта и качеството трябва да вървят ръка за ръка. Винаги има начин това да се случи. Разбира се, продължаваме да възпитаваме в децата прословутия „пирински дух“, с който сме известни в цяла България. Материалната ни база е в перфектно състояние, разполагаме с транспорт, терените са отлични, имаме подкрепа от страна на ръководството”, заяви Петров.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов