Избрани Новини

Продължават активните действия по разследването на грабежа в Сандански

При инцидента няма пострадали хора

Заместник-директорът на ОДМВР - Благоевград комисар Димитър Кръстев оповести подробности за предприетите действия по разследване на извършения грабеж от хипермаркет в Сандански. Оперативната работа започва след сигнал, получен към 20:58 часа вчера на тел.112 - управителят на търговския обект съобщил, че след взломяване на няколко врати, трима маскирани са проникнали в помещение, в което се е намирал сейф с оборотни пари. Отправили вербални закани към един от служителите и отнели неуточнена към момента сума пари, след което се оттеглили в неизвестна посока.

Веднага след получаване на сигнала е мобилизиран целият ресурс на ОДМВР - Благоевград, криминалисти от ГД „Национална полиция“ оказват съдействие при активните оперативно-издирвателни и действия по разследването. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 198 от НК – за извършен грабеж, работата по което се осъществява под надзора на Районна прокуратура - Сандански и Окръжна прокуратура Благоевград.

Няма пострадали хора при инцидента, към момента няма събрани данни извършителите да са използвали хладно или огнестрелно оръжие – подчерта комисар Кръстев.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)