Избрани Новини

Инж.Герчев: Изпращаме годината с надежда, че идва по-добра, че ще станем по-добри

"Община Разлог за пореден път доказа, че е обединена в доброто", припомни кметът

Инж.Красимир Герчев, кмет на община Разлог, се обърна с поздравително слово към своите съграждани по-случай наближаващата 2021-ва година:
Уважаеми жители и гости на община Разлог,
В последните дни на 2020 година, когато сърцата ни са устремени към новото начало, изпращаме заедно една трудна и различна година.
Година, очертана с пагубното влияние върху здравето на много хора. Година без големите знакови културни и спортни събития.
Година на тежки човешки загуби...
Въпреки това община Разлог за пореден път доказа, че е обединена в доброто – в спасяването на човешки живот, дисциплинирана и отговорна при извънредните обстоятелства на пандемията.
За пореден път община Разлог доказа, че най-важни са хората – създаде организация за помощ на пострадалите, за социално слабите, за подобряване условията на работа на медицинските работници. И не спря да работи, да обслужва населението, да помага на МБАЛ Разлог, да печели обществено значими проекти. В края на годината, правителството одобри 1,8 милиан лева за улици в община Разлог.
Денонощно, на ръба на силите работиха медицинските кадри на МБАЛ Разлог, РЗИ, на които дължим много...Работиха всички социални домове, читалищата, библиотеките, музеят, спортните клубове, държавните и общински служби, предприятията. И си помагахме взаимно – в битката с коварния вирус.
Инж.Красимир Герчев, кмет на Община РазлогСкъпи жители на община Разлог,
Изпращаме 2020 година смирено – с преклонение пред майката природа, с великия урок, който ни даде, че здравето е най-важно. И колко е важно и необходимо общуването помежду ни – прегръдката, общото веселие, празникът, хорото на площада...
Нека да посрещнем 2021 година с вяра, че ще бъде по-добра.
Ще я посрещнем без чанове, без красивия ни празник Старчевата, вкъщи, тихо, с най-близките, за да влезе чиста,
без повече ненужни жертви, спокойно – и нека бъде добро начало на промяна.
Да бъде мирна, здрава, честита и щастлива за всички вас Новата 2021 година!
Да има обич и топлина в семействата!
Да се раждат деца!
Да има празници!
Сурва, весела година, по-добра от таз, що мина!
С уважение,
Красимир Герчев, кмет на община Разлог


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов