Избрани Новини

Млада водачка от Гоце Делчев се натресе в дърво

10-годишен велосипедист беше блъснат от лека кола

На територията на област Благоевград през почивните дни на Коледа станаха следните ПТП:

- Около 21:00 часа на 25.12.2020 г. на ул.„Пейо Яворов“ в гр.Гоце Делчев лек автомобил „Ситроен“ с 18-годишна водачка от града излязъл встрани от пътното платно, блъснал се в дърво и се преобърнал. Водачката на автомобила е пострадала с контузия на лявата ръка. Пробата за наличие на алкохол в издишания от нея въздух е отрицателна.

- Около 11:45 часа на 26.12.2020 г. на бул.„Св.Димитър Солунски“ в Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Ауди“ с 46-годишен водач от Благоевград, без да осигури достатъчно дистанция, блъснал в задната част лек автомобил „Фолксваген Голф“, който се движел пред него и намалявал скоростта си в района на пешеходна пътека. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни. 

- Около 13:30 часа на 28.12.2020 г. между с.Церово и Благоевград 10-годишен велосипедист, извършващ обратен завой, е блъснат от лек автомобил „Мерцедес“ с 44-годишен водач от  Благоевград, който в този момент е предприел маневра да го изпревари. С фрактура на лявата тазобедрена става е пострадал велосипедистът. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух ва водача на автомобила е отрицателна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов